Velkommen

Kære undervisere i dansk som andetsprog og andre interesserede lærere,

velkommen til DsA Læringsrum - et rum hvor vi kan beskrive vores succesfulde dsa-læringsprocesser

rigtig god fornøjelse
Elina Maslo

onsdag den 6. juni 2012

Innovationsstrategi



En meget autentisk opgave
Kilde: http://fivu.dk/nyheder/temaer/2012/innovationsstrategi


Uddannelsesminister Morten Østergaard opfordrer alle til at byde ind til arbejdet med Danmarks kommende innovationsstrategi.

Hvordan omsætter vi ideer til konkrete løsninger, der bidrager til vækst og nye job i Danmark og løser vores samfundsmæssige udfordringer?

Svaret skal findes i Danmarks første egentlige og bredt forankrede innovationsstrategi.

En samlet, ambitiøs innovationsstrategi skal sikre kortere vej fra offentlige investeringer i forskning, udvikling, innovation og uddannelse til vækst og job i erhvervslivet.
Regeringen iværksætter nu en intensiv proces, der skal føre frem til landets første, samlede og ambitiøse innovationsstrategi i efteråret, der markant skal sikre en kortere vej fra offentlige investeringer i forskning, udvikling, innovation og uddannelse til vækst og jobskabelse i erhvervslivet.
Verden står over for store udfordringer, når det gælder eksempelvis klimaforandringer, energiforsyning og en globalt aldrende befolkning – og Danmark har problemer med produktiviteten og lav vækst.
Regeringen tror på, at nye idéer omsat til innovative løsninger er svaret, både når vi skal skabe jobs i stedet for dem, der er forsvundet, og når vi skal håndtere de store samfundsudfordringer.

Se Morten Østergaards invitation:
http://fivu.dk/video/2012/danmark-skal-have-en-samlet-innovationsstrategi

Uddannelsesminister Morten Østergaard inviterer alle til debat om, hvordan forsknings- og innovationsmidlerne bedst anvendes, så vi skaber job og fornyet vækst i erhvervslivet.

Kan du bidrage?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar